Propozycja Menu Weselnego

DANIE GŁÓWNE:

ZUPA: Rosół z makaronem lub Krem
MIĘSA: Rolady wołowe z sosem , Sakiewki Kuronia, Kotlet Twardowskiego
DODATKI: kluski śląskie,ziemniaki z wody,ziemniaki w ziołach
kapusta zasmażana, surówka wiosenna,surówka z białej kapusty
DESER: Lody z gorącymi malinami 

ZIMNA PŁYTA:
Półmisek mięs
Galantyna w galarecie
Pasztet z żurawiną
Tymbaliki
Pstrąg w galarecie 
Ryba po grecku
Śledź w oleju
Sałatka „Pokusa” 
Sałatka pieczarkowa
Zimne nóżki mix
Półmisek różności
Przystawki: ogórki ,pomidor, grzybki, papryka
Niespodzianka!

DANIA GORĄCE:
1)Barszczyk czerwony z pasztecikiem
2)Szaszłyk z ryżem i surówka”Kolesław”
3)Szwajcar z ziemniakami opiekanymi i surówką bawarską
4)Żurek

CIASTO!
Owoce
Bez ograniczeń: Kawa , Herbata